Hoe dat vervolg eruit ziet en waar we het realiseren, is ook voor ons nog niet helemaal duidelijk. We willen graag op de huidige locatie aan de Watermolenwal 16 blijven, ook al omdat we leuke buren hebben -  #Post5700 - met wie het prettig samenwerken is. Maar dat kan alleen als de elektriciteitsvoorziening, die ons de afgelopen maanden regelmatig in de steek liet, op orde wordt gebracht. We houden jullie op de hoogte, dus blijf ons volgen!

 

Totdat de deuren van ‘t Huis weer worden geopend moeten we het doen met de herinneringen aan de eerste twee prachtige exposities met Ingrid en Wim van Rooij, Henri Stommels, Jolanda Vermulst, Piet van der Vleuten , Robin Heller, Wout Hertogs, en met de herinneringen aan de workshop dierenportret schilderen, die drie keer uitverkocht was, aan de band Mannen met Baarden, aan het intieme optreden van Otine van Erp en John van der Sanden, aan de muziek van Gipsy Mood, aan het portret borduren tijdens de workshop De Rode Draad door de Saskia de Frel en Maaike van Esch en aan de aansprekende lezing over de filosoof Dante Alligheiri door Teresa van de Ven.

 

Komende zondag, de 29e oktober, is de Finissage, van 13.00 tot 17.00 uur. Voor de laatste keer kan dan de tentoonstelling met werken van Piet van der Vleuten, Robin Heller en Wout Hertogs bekeken worden. Inge Frimaut zal de Finissage muzikaal opluisteren met Keltische harpmuziek.

 

Hopelijk tot zondag de 29e en bedankt voor jullie support!

 

Namens ’t Huis van de Liefhebber


Ine, Julienne, Twan en Liset

 

 

28 October 2023

 13:00 u | Finissage Expositie 2 | 't Huis van de Liefhebber

zo 29 okt | ’T Huis sluit ( tijdelijk ) de deuren

Nadat we drie heel succesvolle eerste maanden hebben mogen beleven, gaan we er voor een poosje tussenuit. Dat is allereerst nodig om goed te evalueren hoe het ons is vergaan. Verder hebben we tijd nodig om onze plannen voor het vervolg van ’t Huis van de Liefhebber uit te werken. Want dat er een vervolg komt, is wat ons betreft zeker!

’t Huis van de Liefhebber, Watermolenwal 16

( schuin tegenover de ingang van de bibliotheek. Door het hek, bij binnenkomst aan de rechterkant.)

Geopend: elke vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur