Zoeken naar eigen identiteit en de vraag hoe met je eigen binnenwereld in de buitenwereld te overleven is een rode draad in deze tentoonstelling.

Deze keer laten we werk zien van:

 

Robin Heller

Een groot teken en schildertalent, die al vaker heeft geëxposeerd in Helmond en daar geen onbekende meer is.

 

Piet van der Vleuten

Een echte Helmonder en muzikant die zijn verbeelding uit in abstracte en fantasievolle schilderijen, voornamelijk in acrylverf.

 

Wout Hertogs ( 1937 – 2022)

Wout Hertogs die als autodidact zijn geliefde Bundertjes en Strabrechtse heide schilderde. Landschappen, die met veel liefde, geduld en oog voor detail zijn vastgelegd in olieverf en op tekening.

 

Opening
Het openingswoord zal worden gedaan door Liset Derks en het geheel zal worden opgeluisterd door een optreden van het muzikale gezelschap Otine en John. U bent welkom vanaf 19.00 uur.

 

Randprogrammering

Het beleven van kunst in al zijn facetten: als publiek, als professionele maker of als liefhebber, geeft ons een sterk gevoel van zingeving en verbinding. ’t Huis van de Liefhebber wil al die facetten aan bod laten komen:  Als extra activiteit bij deze expositie organiseren we daarom op 20 oktober vanaf 16.00 uur een optreden van het muzikale gezelschap”: mannen met baarden” en op zondag 22 oktober om 14.00 uur een lezing door Teresa van de Ven over moraalfilosoof Dante Alighieri. Beide programmaonderdelen zijn gratis toegankelijk. Voor de aanwezigheid bij de lezing dient u zich wel aan te melden via
thuisvandeliefhebber@gmail.com

 

Het bezoekadres is: Watermolenwal 16, 5701 RV Helmond naast de culturele broedplek post#5700. Achter het oude postkantoor.

Wij zijn open op donderdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur

29 September 2023

19.00u. | 't Huis van de liefhebber 

vr 06 okt | opening expositie 2

Na een succesvol begin presenteren wij nu de tweede expositie van ,t huis van de liefhebber.

’t Huis van de Liefhebber, Watermolenwal 16

( schuin tegenover de ingang van de bibliotheek. Door het hek, bij binnenkomst aan de rechterkant.)

Geopend: elke vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur